Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Muziekvereniging Buytenrode, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Muziekvereniging Buytenrode ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Muziekvereniging Buytenrode.

En nogmaals, het kost je niets extra!

sponsor kliks donker 100 100


Wil je Muziekvereniging Buytenrode ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Muziekvereniging Buytenrode. Voor jou een kleine moeite, voor Muziekvereniging Buytenrode zijn het directe inkomsten.
Je kan hiervoor rechtstreeks naar https://www.sponsorkliks.com/products/?club=9213&cn=nl&ln=nl gaan.
Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Muziekvereniging Buytenrode. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Muziekvereniging Buytenrode hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Muziekvereniging Buytenrode weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Muziekvereniging Buytenrode is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Muziekvereniging Buytenrode niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Muziekvereniging Buytenrode: https://www.sponsorkliks.com/products/?club=9213&cn=nl&ln=nl