Buytenrode - Muziekvereniging met pit!

Muziekvereniging Buytenrode is opgericht op 9 December 1978 en is begonnen als drumband en marjorettenkorps.
Later is het doorgegroeid naar een muziekvereniging met diverse instrumenten en zijn ook diverse stijlen muziek gaan spelen.

Muziekvereniging Buytenrode bestaat nu uit ongeveer vijfentwintig leden die het vooral leuk vinden om samen muziek te maken.

Het repertoire is uitgebreid en gevarieerd; van marsen tot André Hazes en van popmuziek tot musical.
Deze variatie zorgt ervoor dat Buytenrode voor ieder optreden een passend repertoire kan samenstellen.
Zo kunnen optredens worden verzorgd in verzorgingstehuizen, winkelcentra, bij evenementen, voor jubilarissen, bij avondvierdaagsen, etc.
Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

   

    

   

 'Sweetlake Dickens' - kerstband.

dickens band

In 2009 wilden de leden een extra uitdaging en is een kerstband gevormd die geheel in Charles Dickens stijl optreedt.

Sweet Lake Dickens speelt zowel traditionele kerstmuziek als eigentijdse muziek; van ‘Jingle Bells’ tot ‘Rocking around the christmas tree’ en van ‘De herdertjes lagen bij nachte’ tot ‘Winterwonderland’.

Het gevarieerde repertoire en de kleding in Charles Dickensstijl zorgen ervoor dat het publiek al snel helemaal in kerstsfeer is.

Voor optredens aanvragen kunt u ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zullen u dan een zo passend mogelijk aanbod toesturen. En zo mogelijk uw dag een vrolijke muzikale tint te geven.